Corona en vakantie

Je wil er even tussenuit, maar wat ga je doen in een lockdown? Een trendy weekendje weg in Callantsoog kan je dit jaar misschien positief verassen!

Waar moet je rekening mee houden?

Het is gewenst om goed te controleren of je ziekteverschijnselen hebt die lijken op de Covid-19 symptomen. Heb je wel deze symptomen blijf dan thuis. Als je tijdens je vakantie klachten krijgt kan je dit het beste melden bij je vakantieadres.

De volgende tips kunnen bijdragen aan een fijne en veilige vakantie:

1. Restaurants in Callantsoog zijn op het moment niet open, wel doen veel restaurants aan take-away! Geniet van een heerlijke maaltijd in je eigen tuin of op je eigen balkon.

2. Laat je boodschappen bezorgen als dit kan, naar de supermarkt gaan is het risico niet waard. In dat geval kan je beter andere leuke dingen doen zoals naar een openbaar zwembad gaan in de buurt!

3. Winkels zijn open maar wel met bepaalde voorwaarden. Je kan per winkel lezen wat wel en niet kan.

4. Ga lekker naar het strand! De buitenlucht zal je goed doen en wanneer het strand iets te druk wordt kan je altijd een stukje verderop gaan zitten. Op deze manier blijf je op een veilige afstand.

Let altijd goed op en hou je verstand erbij! Op deze manier wordt je vakantie leuk en hoef je na je dagje weg niet in quarantaine.

Hou jezelf en andere veilig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *