De Stromer fiets

Wanneer men aan een elektrische fiets denkt komt er al gauw een beeld van een ouder iemand naar boven. Veel oude mensen gebruiken namelijk een elektrische fiets. Deze ziet er vaak een beetje saai uit en heeft een niet zo sportief imago. Maar er is nu ook een merk elektrische fietsen op de markt die dit hele beeld ongelijk heeft bewezen. Dit is namelijk de Stromer fiets. Dit zijn speed pedelecs die in Zwitseland met de hand worden gebouwd. Ook worden er alleen de allerbeste onderdelen gebruikt, hierdoor is de kwaliteit erg hoog. Het zijn hele sportieve en strakke fietsen. Door het strakke design past de fiets bij iedereen en heeft het zeker geen uiterlijk zoals de normale elektrische fietsen. Dit is een echte verandering binnen de elektrische fietsen.

 

Sportieve uitstraling

De Stromer heeft vaak een krachtige achterwielmotor. Hierdoor is het ideaal voor langere afstanden maar ook voor woon-werkverkeer. Omdat de fiets een speed pedelec is valt het binnen de wet- en regelgeving als een snorfiets. Hierdoor is het verplicht om een kenteken aan de achterkant van de fiets te monteren. Want zonder kenteken mag u niet met de fiets de weg op. De fiets gaat namelijk harder dan u gewend bent van andere elektrische fietsen. Dit is een echte sportieve fiets en heeft ook een hele sportieve en stoere uitstraling. De fietsen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Hierdoor kunt u er een bestellen die helemaal naar uw smaak is. Ook zijn er verschillende modellen te verkrijgen. Van ver af lijken ze allemaal een beetje op elkaar maar het verschil zit hem in de details. 

 

Een proefrit

Een goede tip voordat u een Stromer speed pedelec aanschaft is om een proefrit te maken. Tijdens een proefrit kunt u namelijk heel goed het gevoel krijgen of de fiets goed bij u past. De Stromer fietsen gaan namelijk tot een snelheid van 45 km/u en dat is best snel. Ook heeft de fiets een heerlijke sportieve zitting. Het is fijn als u een proefrit maakt en kunt uittesten of de fiets ook goed bij u past en u er lekker op zit met de sportieve zitting. Hierdoor wordt fietsen ook een stuk relaxter en is het makkelijker om een lange afstand af te leggen. De actieradius van de fiets maakt het zeker ook mogelijk om een lange afstand af te leggen. De actieradius is namelijk 30-90km. Dit is ideaal voor woon-werkverkeer of een heerlijke fietstocht op zondag. Ook ziet de fiets er nog eens supermooi uit, ideaal dus als u een sportieve elektrische fiets zoekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *