Geen categorie

Drie heerlijke bestemmingen voor een tropische vakantie!

Wil jij eens echte relaxvakantie op een Tropisch eiland wat dacht je van onze top 3?

Mauritius
Echte witte stranden met palmboden en een diepblauwe oceaan aan je voeten. Terwijl je ligt te genieten komt er iemand vragen of je misschien in een cocktail wilt, uiteraard geserveerd in een kokosnoot! Wat wil je nog meer. Mauritius staat bekend om zijn witte stranden het mooie weer. Maar huur ook eens auto en geniet van het eiland. Er is schitterende natuur, fantastische watervallen, bezoek ook de lokale markt in Port Louis. Dus nog genoeg te doen om ook wat actieve dagen in te plannen! En dan weer snel terug naar dat bounty strand! Wat dacht je er van om te ontbijten op het strand om de zon te zien opkomen, fantastisch toch? 

Seychellen
Een eilandengroep in Afrika alleen de reis ernaar toe is al een ervaring. Je landt op Mahé en dan ga je verder met de boot naar Praslin of La Digue. Geweldige stranden, vriendelijke mensen. Huur hier ook een auto en zoek elke dag een andere verlaten baai op, geniet van de rust en zwem met zeeschildpadden.  Of huur een bootje en maak een tourtje om het eiland misschien kom je nog dolfijnen tegen.Als je ’s avonds terug gaat naar je luxe resort staat je tafeltje al klaar op het strand. Zie de zon in de zee onder gaan terwijl je van de meest heerlijke gerechten geniet, wat een ervaring dit!

Malediven
Wil je het echte tropische eilanden gevoel ervaren kies dan voor de Malediven. In dit rijk van alleen maar eilanden overvalt het bounty gevoel je vanzelf! Je vliegt op de luchthaven van Male en dan ga je verder met een watervliegtuigje of een boot, wij helpen je bij de keuze voor het meest geschikte eiland voor jullie. Maar wat ze allemaal gemeen hebben oogstrelend wit zand, diepblauwe oceanen en rust. Sommige eilanden zijn zo klein dat je ze in een halve dag rondgewandeld hebt. Als duik of snorkel liefhebber kan je je hart ophalen de onderwaterwereld is nergens zo mooi als hier! Het relaxen is in de Malediven uitgevonden!

Voor advies over een tropische vakantie kunt u het beste terecht bij Total Travel. Neem vrijblijvend contact met ons op!