Een slinger maken met foto’s van je klim

Slingers zijn altijd enorm gezellig. Door slingers op te hangen kun je de sfeer in een bepaalde ruimte goed doen veranderen. Bij een verjaardag zorgen slingers voor herkenning van dat er een verjaardag is, maar het maakt de ruimte ook gelijk een stuk gezelliger. Een echte toevoeging dus! Wanneer je foto slingers ophangt verhoog je dit effect. Foto slingers zijn slingers met (persoonlijke) foto’s erop. Je kunt je eigen slinger maken door eigen foto’s te gebruiken en dit te laten drukken op verschillende soorten slingers. 

De slingers zijn over het algemeen 15 meter lang en je kan kiezen tussen 25, 50 of 65 vlaggetjes op deze 15 meter. Eigenlijk bepaal je dus hoe dicht de vlaggetjes tegen elkaar aanzitten. Er is dus altijd wel de perfecte slinger voor jou, nu zeker omdat je de slinger persoonlijk kunt maken!

Wanneer je een fotoslinger besteld via hetfotoalbum.nl wordt deze al met 5 werkdagen verzonden. Deze partij is dus in staat om na bestelling snel aan de slag te gaan om te drukken. Wat fijn is voor lastminute verjaardagen, thema feestjes, bruiloft, een geboorte of andere evenementen waarvoor je een eigen slinger wilt maken. 

Slingers bestellen van je wonderlijke klim is dus ook een optie. Leg je herinneringen vast in de slinger en gebruik ze voor je terugkomst of feest ter herinnering van je ervaring.

De vlaggetjes worden los geleverd met het touw dat erbij hoort. Je hoeft het dus alleen nog maar zelf in elkaar te zetten en klaar is kees! Hierdoor heb je eigen vrijheid hoe je foto’s wilt positioneren en waar elk vlaggetje moet zitten. Dit laatste is fijn, omdat dan geen vlaggetjes verloren gaan door op onhandige plekken te zitten.