Elektrisch rijden goedkoper dan benzine

Het elektrisch rijden wordt steeds goedkoper. In sommige situaties is het opladen van je auto goedkoper dan je auto vol tanken. Mede dankzij de belastingvoordelen is het omslagpunt eerder dan verwacht. 

Zakelijke deals

Dat laatste is ontzettend interessant voor zakelijk leasen van auto’s/busjes. Het bedrijf Mobility Service is gespecialiseerd in het samen met jou uitkiezen van de perfecte auto/bus. Ze nemen alle mogelijke kansen op subsidies en minder bijtelling met jou door. Daarnaast helpen ze je na de aankoop nog met goedkoop en snel opladen.

Skoda’s eerste

Skoda is druk bezig geweest met de ideale elektrische auto voor de Nederlandse markt. Het is een SUV met ruimte, moderne looks en trekmogelijkheden met de naam Skoda Enyaq. De accucapaciteit betreft 5 verschillende keuzes, dat gaat gepaard met een actieradius van 340 km tot en met 460 km. Voor de auto met 460 km actieradius is er nog verschil voor 4-wiel aandrijving of meer vermogen. In het opladen zitten ook uiteenlopende keuzes. Dit jaar geldt voor de Enyaq een bijtelling van 12%, dat komt neer op een gemiddelde van € 194,- (schijf 1) of € 259,- (schijf 2) netto bijtelling per maand. De Skoda is voorzien van allerlei luxe, de lijst met de volledige uitrusting staat op de site van Zakelijk elektrisch rijden. 

De ID lijn 

Volkswagen is natuurlijk al langer bezig met elektrische auto’s. Op de markt is de ID lijn te vinden, voor velen lijkt het op de opvolger van de Golf. De Volkswagen ID3 heeft een actie met maar 8% bijtelling. Aan de ID.3 zijn genoeg vernieuwingen toegevoegd ten opzichte van de Golf. Zo heeft de ID.3 meer been- en binnenruimte. De actieradius staat op 424 km met de 58 kWh variant. De accu’s zijn weer opgeladen na een wachttijd van 4 tot 6 uur. Op de site staat de volledige lijst waarmee de Volkswagen uitgerust is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *