Op vakantie met mijn nieuwe videocamera.

Eindelijk kan ik weer op vakantie. Het duurde eventjes, en met eventjes bedoel ik twee jaar, maar eindelijk kan ik weer op vakantie. Ik ben niet de enige die heel lang op zijn of haar vakantie heeft gewacht. Ik weet van veel andere dat ze ook staan te popelen om weer op vakantie te gaan. Vakantie in Nederland was leuk voor een jaartje. Toen waren we gewoon blij dat we überhaupt op vakantie konden. Maar al gauw was ik wel klaar met fietsen in Drenthe of wandelen in Limburg. De Nederlandse cultuur kan gewoon weg niet op tegen de stranden van Frankrijk en de landschappen van Italië. Italië is mijn favoriete land om verschillende redenen. Het heeft heerlijk eten, gezellige mensen, en een prachtig landschap. Ik ben een groot liefhebber van foto’s en video’s. Daarom kies ik altijd een land uit wat een prachtige natuur heeft. Italië staat altijd hoog op mijn lijst. Omdat ik al lang niet meer op vakantie ben geweest koos ik ervoor om mijzelf dit jaar te trakteren op een nieuwe videocamera.

 

Een nieuwe videocamera voor op vakantie

Veel mensen zullen niet meer een videocamera of een fotocamera gebruiken. Ik kan ze niet altijd ongelijk geven. In de huidige telefoons zitten prima camera’s om een foto of video mee te maken. Maar toch vind een echte fotograaf niks leukers dan het kopen van specifieke apparatuur. De videocamera die ik ga kopen is een timelapse camera. Een timelapse camera is een camera die een hele lange periode blijft filmen om dit vervolgens op een snelle snelheid af te spelen. Ik zou namelijk heel graag mooi beelden willen schieten van de zonsondergang in en zonsopkomst in Italië. Maar ik ga mijn eigen telefoon niet een hele nacht ergens achterlaten. Een videocamera zoals een timelapse camera kan ik hier wel goed voor gebruiken. Ik weet ook zeker dat deze door weer en wind zal blijven werken.

 

Een camera voor elke gelegenheid

Ik zal wel toegeven dat ik ook soms met mijn telefoon een foto of video maak, maar het liefst gebruik ik gespecialiseerde apparatuur. Voor bijvoorbeeld een timelapse is het gewoon beter om een speciale videocamera hiervoor te kopen. Dan weet je zeker dat je ook een perfect video hebt. Eindelijk weer op vakantie gaan geeft mij ook een goed excuus om weer eens een leuk cadeau voor mijzelf te kopen. Soms heb je een klein zetje in je rug nodig om weer eens iets leuks voor jezelf te kopen. Voor mij wordt het dit jaar een nieuwe videocamera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *