Waarom voor Amslod kiezen?

Je kunt amslod.nl fietsen vergelijken op onze website. De meeste mensen kiezen voor ons omdat zij een gratis proefrit mogen maken. Vaak is het zo als je bij de fietsenmaker bent dat het druk is en je op je beurt moet wachten. Ook zijn ze vaak ongeduldig en krijg je niet echt de kans om dingen te vragen. Dit is waar Amslod zich in onderscheid. Wij zorgen dat er een professionele medewerker bij jou aan huis komt. Vervolgens zal hij of zij jou uit gaan leggen hoe de fiets precies werkt. Na de proefrit kun je altijd je feedback met hem of haar delen. Als de fiets niet naar wens is kunnen onze medewerkers je daarin adviseren. Zo kun je toch altijd slagen bij de A van Amslod. De elektrische fiets met middenmotor wordt door de meeste mensen gekozen. Deze geeft een krachtige ondersteuning en dit is waar jij naar op zoek bent.

Waar let je op bij de aanschaf van een elektrische fiets

Bij de aanschaf van een fiets zijn er aantal dingen waar je op kunt letten. Het begint natuurlijk bij hoeveel je de fiets gaat gebruiken. Vaak is een voorwielmotor model wat goedkoper dan een middenmotor. Als je de fiets weinig gebruikt is dit dan ook vaak de reden om deze te kopen. Maar heb je een slechte conditie of gewoon wat meer moeite met fietsen dan is het middenmotor model wat jij zoekt. Ook is het belangrijk om te weten voor welke wegen je hem gaat gebruiken. Het middenmotor model biedt een goede kracht waardoor je amper kunt merken dat je bergopwaarts gaat. Maar ook bij wind is dit model een krachtige fiets. Kortom genoeg dingen waarop je de focus kunt leggen.

De mening van onze klanten

De consumenten reviews Amslod fietsen spreken boekdelen. De meeste van onze klanten zijn blij met de gratis proefrit die zij gekregen hebben. Hier heeft een professionele medewerker hen geholpen bij de keuze voor de beste elektrische fiets. Daarnaast krijgen we veel complimenten over onze garantie. Wij vinden dat klanten niet met de fiets in de hand naar de fietsenmaker hoeven te lopen. Ons team zit door heel Nederland verspreid. Wij komen tijdens de 2 jaar garantie gewoon bij jou op locatie. Of je nu thuis bent of onderweg ons team zorgt ervoor dat het defecte onderdeel gerepareerd wordt of vervangen. Zo kan jij weer snel de weg op.

Welke modellen elektrische fietsen zijn er ?

Je hebt allereerst het meest bekende middenmotor model. Deze staan bekend om de sterke power die ze hebben. Of je nu last hebt van hellingen of het weer je zult weinig merken van extra trappen met deze fietsen. Ook kun je zelf instellen hoeveel ondersteuning je nodig gaat hebben. Dan hebben we nog het voorwiel motor model. Dit is op een plek ondersteund en bespaart zo veel accucapaciteit. Daarom wordt het veelvuldig gekozen door de mensen die lange tochten maken. Wij lezen met regelmaat dat mensen meer als 50 kilometer kunnen rijden zonder op te laden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *